Reacties

16 oktober 2006:

Hoi,

Het is het leukste boek dat ik ooit heb gelezen.Mijn boekbespreking houd ik over dit boek.

Groetjes van Dinand (9 jaar)

31 oktober 2006:

Ik recenseer al jaren kinderboeken voor aanschaf door bibliotheken, dus ik durf te zeggen dat ik er wel verstand van heb. Het boek van Rob vond ik heel plezierig om te lezen; door de vaart en de korte hoofdstukken is het misschien ook geschikt voor kinderen die minder makkelijk tot lezen komen. Ik ben van plan het boek bij de Nederlandse Bibliotheek Dienst aan te  bevelen, of hebben jullie daar al contact mee gehad?

Anna

 

4 december 2006:

"Justine heeft het boek van Rob bijna uit en ze vindt het een onwijs gaaf en spannend boek".

Sabine, Justines moeder

 

17 december 2006:

Marieke Pluimers met tweeling Patrick en Daniëlle van 10 jaar:

Inmiddels hebben we het boek van Tom en Katja besteld en ontvangen.

Ik ben het samen met de kinderen aan het lezen.  's Avonds voor het naar bed gaan lezen we dan om beurten een aantal bladzijden.

Daniëlla heeft al een aantal keren gezegd: "Goh die meneer kan goed schrijven hoor" en Patrick heeft zich al een aantal keren afgevraagd hoe hij dit toch allemaal kon verzinnen.

Nu de kinderen een gezicht hebben bij een schrijver kijken ze toch iets anders tegen een boek aan denk ik.

Ik moet zeggen dat ik het zelf ook een leuk, spannend kinderboek vind.

Het lijkt mij een erg leuk idee als Rob op de school van onze kinderen zou kunnen komen.

6 november 2006, Saskia, 10 jaar:

Ik ga over Tom en Katja mijn boekbespreking doen.

Ik heb het boek net uit.

Het is wel een moeilijk boek om een boekbespreking over te doen, omdat het net nieuw is. Maar ik ga het doen!

Groetjes Saskia

Stuur ons jouw mening of boekverslag

NBD|Biblion:

Nadat er al diverse 'De Da Vinci Code'-klonen zijn verschenen voor volwassenen, kunnen nu ook kinderen hun hart ophalen met dit spannende avontuur in de 'Da Vinci'-stijl. Het verhaal gaat over Tom en Katja die een eeuwenoud geheim ontrafelen. Het avontuur begint met de ontvoering van een voor hen onbekende man, waarbij alleen een hoed op de stoep blijft liggen als stille getuige. De hoed blijkt een geheim te verbergen en als Tom en Katja het spoor van de hoed volgen, worden zij en de lezer meegesleept in een avontuur vol geheime boodschappen en zelfs een eeuwenoude schat. De schrijver leunt veelvuldig op 'De Da Vinci Code': een albinoknecht, numerologie, verwijzingen naar een oude monnikenorde, de tempeliers en aanwijzingen in schilderijen. Dit verhaal is het debuut van de schrijver die Engelse en Amerikaanse literatuur studeerde en een bedrijf heeft dat trainingen verzorgt op het gebied van computervormgeving. Korte hoofdstukken; rustige bladspiegel en een duidelijk lettertype met schreef. Spannend avonturenverhaal voor kinderen vanaf ca. 11 jaar.


Beoordelingen bij Bol.com


 11 december 2006 Swalmen

Spannend voor kinderen en volwassenen

Dit boek blijft vanaf het begin tot het eind spannend, en is ook nog eens heel leerzaam! In ieder hoofdstuk staat wel een weetje. Echt leuk voor kinderen vanaf een jaar of 8 tot volwassenen.


 6 december 2006

Heel spannend!

Omdat ik het boek heel spannend vind doe ik er mijn boekbespreking over. Ik geef u mijn gouden griffel. het is geen echte maar ik hoop dat u het wel mooi vind. Dus u krijgt het van mij omdat u het heel spannend maakt.


 18 september 2006 Apeldoorn

Je blijft doorlezen

In het begin moest ik er even inkomen maar hoe verder je in het verhaal komt hoe beter het wordt. Op het laatst kan je het gewoon niet meer wegleggen en wil je doorlezen tot het eind.


 14 september 2006 Oosterhout

geweldig!!

wat een super boek. voor de kinderen is het leuk om te lezen en zeker ook voor volwassenen. het schijnt dat er een serie van komt. nou laat maar komen!

Stuur ons jouw mening of boekverslag© 2006 Rob Buiskool